Passo 1

Procurar imóveis

Tenha bem claro logo desde o início o que procura no seu imóvel, para se concentrar em casas que cumprem os seus requisitos. Comece por procurar em fastighetsbyran  para conhecer os nossos imóveis atuais e configure o serviço de alerta gratuito para estar atualizado sobre todas as propriedades que satisfazem os seus critérios.

Nesta etapa

Procurar imóveis
Entre em contato com seu imobiliário
Configure o serviço de alerta gratuito

Gå igenom dina önskemål och behov

Börja med att fundera över vilket boende du skulle trivas i och i vilket område. En rekommendation är att gå på många visningar för att bilda dig en bra uppfattning om området och omgivningarna. Det är särskilt viktigt för dig som ska köpa bostad för första gången.

Ligg steget före med en bostadsbevakning

När du letar bostad är det mycket som ska stämma. Och när drömbostaden väl dyker upp vill du förstås inte missa den. Med en bostadsbevakning håller vi dig uppdaterad om bostäder som passar dig, redan innan de är ute på marknaden. Du anger i vilket område du letar bostad och vilka andra önskemål du har, till exempel bostadsform, maxpris, boyta och skapar din bevakning. Vi hör regelbundet av oss med tips på bostäder som passar dina önskemål, både bostäder som annonseras samt som ännu inte kommit ut på marknaden.

Prenumerera på slutpriser på bostäder

När du letar bostad är det bra att ha god kunskap om marknaden och prisläget. För Fastighetsbyråns bostäder kan du därför välja att bevaka slutpriset. Genom att göra det kan du bilda dig en realistisk uppfattning av vad den typ av bostad du söker kostar – och om du har råd att uppfylla drömmen.

På fastighetsbyran.com kan du sedan söka bland tusentals bostäder över hela landet. Ett bra sätt att inte missa någon bostad är att lägga upp en egen bevakning, så håller vi dig uppdaterad via e-post!